När man inte gör något särskilt...

...så kan man lika gärna blogga lite! :)
Just nu sitter jag hemma hos min farfar och gör ingenting. Om en stund åker jag härifrån och vidare först hämta mina saker hos farmor och sen vidare till min kusin. Senare drar vi ut till lite olika ställen, kommer bli toppen!
Hur firar ni nyår?


Ha ett bra 2011 så hörs vi av i morgon med lite summering av mitt 2010!


Hurry!

Just nu sitter jag ju på Gotland, mitt hemland haha! :)
Snart ska jag fixa i ordning mig för att åka vidare till min farfar som bor i Barlingbo. Så detta blir ett väldigt kort inlägg men tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag lever ;) Har gjort en outfit som kommer upp i morgon för jag sover hos farfar och han har inget internet.. Det där med internet suger, bad times!

Men ha det bra bloggen!
uppdaterar mer om mitt 2010 och sen tänkte jag börja med den där listan ;)

Om ni inte har något att göra så kan ni ju lägga en kommentar och säga vad ni vill att jag ska blogga om :)

Outfit

Detta är en så grymt fin outfit som jag verkligen gillar och skulle kunna tänka mig att ha :)
Jag tycker inte att det blir för mycket med allt detta på samtidigt för det är endå en ganska natural färg.
Detta är den första outfiten som jag har gjort i ps så den kanske inte ser så jättebra ut då jag inte riktigt kan med ps än, så datainkompetent som jag är , haha!


Hemma?

Hej bloggen. Jag måste bara börja med att säga, ni är så grymma! Satte nytt besöksrekord idag även att jag inte har bloggat. Får ta mig i kragen nu, verkligen. OCH VET NI? Ni kommer få så mycket bloggande så det finns inte för vet ni? Vi har äntligen fått internet hemma skrev min mamma till mig. Jag är dock inte hemma eller är jag det? Jag är i min hemstad, Visby hos min farmor och farfar. Jag känner mig så hemma här på Gotland, det har något med atmosfären att göra, jag bara älskar den känsla jag får när jag är här! Aja slutpratat för mig just nu. Men vi syns kanske i morgon.




Bild från en dag då padde frös så mycket så vi red i hans tjocka täcke ;)

God Jul alla läsare :)

God jul alla läsare här på bloggen. Vet att jag inte har uppdaterat så mycket men jag har massor av idéer här på bloggen, kan säga att jag så småningom kommer byta design och skaffa en header och massor av andra idéer. Tyvärr fungerar inte vårt internet hemma vilket jag tycker är skittråkigt för jag vill verkligen blogga. Hoppas ni har tålamod och hänger med. Ni är fantastiska! Slog även besöksrekord i förrgår vilket är jättekul! Fortsätt så så får vi se när nästa inlägg kommer , hål utkik! :)
Kram Elin & Paddington!

En rolig sak :)

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – 10 things you like
Day 03 – Morning routines
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Favourite blogs
Day 08 – Your room
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Favourite picture
Day 17 – Your favorite memories
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Christmas wishlist
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – Your best buys
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – Ten thing we don't know yet

Hittade den hos Fanny och tänkte att den kanske kan vara kul att göra, ska börja så fort jag bara kan :)

Hopptävlingen :)

Här kommer en film från tävlingen i lördags :)
Som ni ser så väljer jag att stanna honom på första hindret för han kom så himla fel. Kankse inte ser så ut men han hade inget avstånd att hoppa ifrån och jag ville inte göra det svårt för honom. Annars är jag helt okey nöjd med rundan. Han leker sig över 90 som ingenting! Jag känner på mig att detta kommer att bli så himla bra tillslut :) Är jättepeppad på att hoppa på nyårs hoppet!


Syns det att han tycker att det är kul? ;)

kram Elin

Avslutning med ridskolan

Som rubriken lyder så ska jag och Padde upp till ridskolan idag och busa av oss lite. Det är avslutning så det brukar bli ganska galet men jag tror att padde tycker om det då han är lite busig just nu :) Det är ju faktiskt en bra lydnadsövning med för honom.
I förrgår så var jag uppe med Padde hela dagen i stort sett uppe i Bätteropp, klippning stod på schemat! Han blev skit fin, han skiftar ju färg så nu är han helt grå och skitsnygg ;) Jag tänkte ta för och efter kort men jag hann bara ta före kort då kameran dog.. men jag har äntligen hittat min laddare till den så det kommer komma några vinterbilder framöver! Sen efter jag klippt honom så red jag ut en stund med Olivia och Liza. När vi kom tillbaka så red jag lite i ridhuset tillsammans med några andra. Olivia hoppade upp på min Padington med och hon tyckte att han hade förändrats mycket sen sist hon red honom som är ungefär 2 månader sen. Känner mig stolt med mitt jobb med honom och det är kul att höra att det är fler som ser det :). Blir jätteglad av sådana kommentarer!
I lördags så var jag i Ullared tillsammans med bätteropparna. Till en början så var det jättebra och så men bussresan hem vill jag bara glömma. Tänker inte gå in så mycket på det då jag mår dåligt, så sjukt dåligt av det. Men iaf så hittade jag täcken och sånt som jag behöver, kommer bilder på det!

Nästa år så kommer inte jag och padde rida på bätteropp men vi ska nog fortsätta tävla för dem av förklarliga skäl. Men det har varit givande år och tack till de som har varit där och stöttat mig! Nya tag nästa år!


Så ser min snygging ut just nu ;)

Min önskelista till tomten :)

Skulle verkligen bli superglad om jag fick detta!
någon gång i mitt liv så ska jag ha allt detta, det är ju så sjukt snyggt!



Kram Elin

Hej på er!

Har tagit beslutet att fortsätta blogga MEN på ett villkor och det är att ni ger feedback på vad jag gör bra respektive dåligt. hoppas ni antar detta för desto mer ni kommenterar desto mer bloggning blir det! :)


Kram Elin

Bloggens framtid?!

Hej kära läsare!
NEJ, jag har inte lagt ner bloggen men har helt enkelt inte haft tid eller motivation.
Meningen med denna bloggen är att jag vill kunna blicka tillbaka på den och minnas allt som har hänt nu när jag bara har 2 år kvar på mina underbara ponnyår. Till en början så kommer jag att lägga in lite då jag orkar och vill. Blir inte så motiverad till att fortsätta när man inte får feedback på det man gör heller... så min fråga till er läsare är :

Vill ni att jag fortsätter blogga?!

Bloggen kommer bli så mycket bättre om ni vill att jag fortsätter..


/ Elin

Tävling!

Var med och tävla om en piké hos http://brusella.blogg.se/2010/november/jultavling.html!



RSS 2.0