Kom igen bloggen!

Jag har helt glömt bort bloggen! men det är kul att se att så många fortfarande tittar även att jag inte har uppdaterat. Funderade på att ta bort bloggen, är inte så kul om man inte får feedback på vad man gör osv, så kom igen och kommentera nu då! :) För då blir det roligare för både dig och mig + bättre uppdatering och nya outfits! Så kom igen bloggen, visa vad ni går för ;)

Ungponny SM

Jag lyfter på hatten och gratulerar min kära stallkompis Olivia Fältsjö till hennes SM-guld som hon tog idag!
Grattis! :D

Älskling ♥

Tränade innebandy igår vilket inte var så lyckat, förstår inte vad felet är ? aja nya tag på söndag!
Paddington får vila idag med , som han fick igår med! Men jag tycker att han kan behöva det då han har varit så fin hela veckan :) Ikväll ska jag ägna min kväll med idol, chips, popcorn och världens bästa pojkvän :) Ska även sova där ikväll, åhh så lycklig jag är!  ♥




Kram Elin


Tävling!


Tryck på bilden så kommer ni till tävlingen :)

Hoppträningen

Igår var jag som sagt och hopptränade för första gången med Paddington och över lag gick det bra!
Vi tränade på linjer och det har Padde svårt för då han bara sticker men efter ett tag blev det bättre. Hoppade inte så mycket med honom då jag fortfarande tar det lugnt med honom. Så fort jag vände upp på ett hinder så börjar han studsa och bara vill framåt, kul att han tycker om det så mycket då det är de som jag ska hålla på mest med ;)
Hinderna låg runt 80 cm endast vilket han tyckte var ganska töntigt så han hoppade knappt eller jag kände knappt att han hoppade men sen höjde vi ett hinder i slutet till 90 cm och då började han att hoppa, han tog inte i men han hoppade och då blev det inte så mycket spring efteråt så jag lätt kunde få tag på honom igen. Han är ju van att hoppa på pessoa bett vilket jag är emot och min ridlärare med så jag får räkna med att det kommer gå fort de första tävlingarna/träningarna men jag tror att jag vinner mycket på det! Nästa gång vi ska hoppa igen blir om 1 månad ungefär, är ju så rädd om honom men tror inte det ska vara några problem. Vi siktar in oss på att kunna starta en L:C på nyårshoppet, det blir jättebra! :) Missar dock första omgången av annas hästshop men det gör inget , det kommer ju fler sådana tävlingar!


Igår tänkte jag bara rida igenom honom så att han inte blir stel eller får ont efter hoppningen. Jag trodde att han skulle vara stark och springig men han var faktiskt tvärtom! När jag skulle korta tyglarna så skjuter han upp rumpan så jag nästan åker framåt en bit och han börjar ta i med sin välmusklade rumpa! Det var helt magiskt faktiskt! Han var jättefin och mjuk i båda sidorna och det var faktiskt väldigt mysigt att rida honom (som alltid) men lite extra då! Jag blev helt kär i honom, hoppas jag blir det idag igen! ;)






Paddington

Hoppträning

Precis som rubriken lyder, idag ska jag och Paddington för första gången på 8 månader träna på riktigt! Och jag är så förväntansfull, ska bli hur kul som helst! Men som sagt så tar jag det ändå lite lugnt med honom pga av att jag är livrädd för att allt ska gå tillbaka vilket det inte verkar göra som tur är! Kanske lägger upp ett inlägg mer om det senare i kväll, den som lever får se ;)

Btw: Vart försvann solen?


Kram Elin


Trött.

Höstlovet har varit superbra, massa ridning och framförallt mycket innebandy. Har inte kunnat uppdatera så mycket för jag har varit hos pappa de närmaste dagarna och där är internet bortom segt! Just nu sitter jag i skolan och är skittrött, det var jobbigt att ställa klockan på 06:00 igår kan jag lova er. Ut till hästarna som var lika glada som vanligt trots -9 grader ute. Snart ska jag till ullared och då måste jag köpa ett tjockare täcke till padde! Har inte hunnit att klippa honom än men det ska göras i helgen! Nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt, ska försöka göra lite fina outfits och lägga upp inom kort!


Haha, ganska trött idag!

Paddington ♥

Igår gjorde jag och Padde en liten specialare ;)
Vi red först 40 minuter intensiv dressyr eller ja, hästarna i hagen stod och tittade på Padde hela tiden så han hade svårt att koncentrera sig men det gick bra iaf. Sen gick vi ner till ängen och jag släppte han fram och tillbaka. Sen stod det ett litet hinder på ängen som vi skuttade över några gånger och till sist så skrittade vi ut en runda i skogen. Detta var väldigt mysigt tyckte både jag och Padde :)

Idag tog vi oss en runda i skogen , tanken var egentligen att vi skulle ha ridit dressyr men pga det fina vädret så red vi ut i skogen :) Han var som vanligt pigg och glad men han lyssnade ändå bättre på mig än vanligt, mihi min knäpphäst!





Kram Elin

Underbara vänner ♥

Vänner är det bästa som människan har enligt mig. De kan få en att må så bra när man helst skulle vilja vara någon annanstans. Jag vill tack alla mina helt otroliga vänner för det fina stödet jag får, ni är guldvärda för mig!
Tack för att ni alltid finns där för mig! ♥


Kram Elin


vill så mycket, kan så lite.

Jag är helt tom nu efter matchen, fick mig en återställare som heter duga. Såhär dåligt brukar jag verkligen inte spela och jag gör mig så besviken hela tiden. De som känner mig vet vilken prestationsångest jag har och det är verkligen sjukt jobbigt. Jag har allt för höga krav på mig själv, lever i min drömvärld men lever i skit. "Vill så mycket men kan så lite" stämmer in så jävla bra på mig. Jag är inte där jag vill vara, jag kommer aldrig att hamna där heller - det är väl inte så jävla svårt att förstå? Mina drömmar blir aldrig verklighet. För att bli bättre så måste jag gå in i mig själv och försöka hitta mig själv först för jag känner inte igen mig över-huvud-taget. Tycker att det är så sjukt pinsamt att göra bort mig gång på gång. Jag gör misstag - alla gör misstag men skillnaden är att alla andra lär sig av dem medan jag fortsätter att misslyckas. När är det egentligen min tur? pinsamt.

Kram Elin

Big Bang

Gick ut tidigt idag och red Padde. Vi red ett pass på banan ca 40 minuter för han kunde inte koncentrera sig då hästarna i hagen stod och tittade på hela ridpasset xD Men han skötte sig bra överlag. Sen gick vi ner på ängen och där släppte jag honom fram och tillbaka vilket han tyckte var kul. Vi passade även på att ta ett litet hinder på ängen med som han såklart bara svävade över. Sen skrittade vi ut så vi gjorde lite allt möjligt idag, roligt! Skönt att komma ifrån dressyren ett tag, har ridit det i över 2 månader nu så det känns ganska uttjatat men det behövs och det har givit resultat! :)

Snart ska jag, Johanna och Ida ner till mormor för att sedan få skjuts till Big Bang där vi ska bowla, spela lasergame och dansa dansmatta! Ska bli jättekul med alla bra personer från bätteropp! Vi ska vara där tills klockan halv 8 och min match börjar halv 8 inne på oscars, det blir ju till att springa så fort jag bara kan dit så kan jag nog vara med de sista två perioderna iaf ;) Förresten så går innebandyn ganska bra nu för min del, har gjort 3 mål och 2 assist och ligger enbart 6 poäng ifrån poängledaren :) Och laget börjar bli suveränt bra!

Kram Elin


Godmorgon bloggen!

huh vad jag är uppe tidigt idag, helt sjukt trött! Men vad gör man inte när lillasystern fyller år ? ;)
Var uppe rätt sent igår och tittade på TV men jag fastnade så mycket för filmen "Beck- Flickan i jordkällaren" - den var faktiskt sjukt bra! Tog in och borstade min skithäst igår och borstningen tog uppåt en timme ca som alla andra dagar. Fast jag tycker att det är helt okey för när han rullar sig så vet man att han trivs här och det känns jättebra och så är det ju så mysigt att borsta honom och gosa lite emellanåt. Eftersom han har stått i två dagar så tänkte jag att jag skippar banan utan jag rider ut så att han får galoppera av sig lite så vi tog en mysig runda i skogen som uppskattades till 100 %! Så mycket energi den hästen har alltså, tänk om han kunde lära sig att använda den lite bättre och på ett helt annat sätt så skulle det vara helt okey!

RSS 2.0